op zoek naar nederlandse verloskunde!
Door: Sofie van Weelden
11 September 2011 | Frankrijk, Valensole
Het is weer erg lang geleden dat er iets geschreven is op de site.Hopenlik gaat het goed met jullie en zijn jullie allemaal lekker aan het werk als verloskundige.
Ik profiteer van de site om een oproep te doen. Na 4 heerlijke jaren in Frankrijk begint ik toch stiekem heimwee te krijgen naar de nederlandse verloskunde. Ik ben al wat sites tegengekomen van jullie geweldige praktijken. Ziet er bruisend uit. Ik werk nu al 4 jaar als verloskundige in het ziekenhuis van Manosque in de Provence. Het is een klein ziekenhuis met zo'n 700 bevallingen per jaar. We hebben dus een brede functie met veel verantwoordelijkheden.
Ondertussen hebben Thierry en ik drie kids: Emma-Fay (6), Yoran (5) en Madelief (2). Ik ben dus op zoek naar een baan als veloskundige in de eertse of tweede lijn in Eindhoven en omstreken. We hopen te verhuizen tegen het einde van dit schooljaar.
Is iemand bekend in die buurt? Mochten jullie iets tegen komen, laat het me dan even weten!!!
Hopenlijk komen er van jullie ook weer wat verhalen op de site. Ik ben benieuwd.
Groetjes Sofie
02 Oktober 2013 - 21:09
Kelly Segers:
Hoi vroedvrouw,
Ik ben zelf een vroedvrouw (uit België), net afgestudeerd in juni. Ik was aan het zoeken op internet en ben zo op jouw blog terechtgekomen. Ik zou zelf heel graag naar Frankrijk verhuizen om daar als vroedvrouw te gaan werken, maar heb schrik dat ik daar moeilijk werk ga vinden omwille van het feit dat ik maar een 3-jarige opleiding heb gevolgd in vergelijking met jouw 5-jarige opleiding. Ik zou je ontzettend graag wat vragen hierover stellen. Alvast bedankt.
Kelly -
02 Oktober 2013 - 21:10
Kelly Segers:
Sorry, correctie: de opleiding in Frankrijk, niet jouw opleiding...