diplomauitreiking
Door: Elke
02 Juli 2006 | Nederland, Tilburg
Ik vond het vrijdag erg leuk en ben natuurlijk ook erg trots op ons allemaal dat we het toch maar hebben gehaald.
Het was alleen zo druk dat ik niet iedereen gedag heb kunnen zeggen, dus dan maar op deze manier.
Iedereen heel veel succes met alles wat je gaat doen de komende tijd! Ik hoop dat iedereen een baan kan vinden die leuk is en dat het ook op prive gebied allemaal goed (blijft) gaan.
En ik hoop dat we via deze site op de hoogte blijven van het wel een wee van iedereen!
Heel veel groetjes
Elke
02 Juli 2006 - 12:13
Elke:
Sorry problemen met de computer. Foto's volgen. -
02 Juli 2006 - 13:08
Marjolijn Evers:
Hoi allemaal,
Fijn dat het vrijdag een gezellige dag is geweest.
Ik wens jullie allen heel veel succes!!!
groetjes Marjolijn -
03 Juli 2006 - 03:39
Roos:
Het was vrijdag inderdaad erg leuk. Een stuk leuker dan ik verwacht had. Saskia en Marieke: vanaf hier wil ik jullie mijn complimenten geven voor jullie toespraak in de kerk. Zeer goed en mooi gedaan!
Silke: vandaag begin je al met werken. Veel succes, go for it!!
Degene die in nog niet geslaagd zijn: nog even volhouden, het grootste gedeelte hebben jullie toch al binnen.
Ik hoop dat iedereen nog even van een fijne vakantie kan genieten en snel allemaal aan het werk kunnen als verloskundige.
groetjes Roos -
03 Juli 2006 - 18:34
Arina:
Hallo verloskundigen (& in spé)
Ook mij is het niet gelukt om iedereen vrijdagavond te feliciteren, daarom hierbij alsnog 'Van harte en alle geluk in jullie toekomstige loopbaan en verdere leven!' Zo, da's een hele zin... maar gemeend.
Ik ben erg benieuwd naar foto's, omdat ik een oude camera meebracht moet ik even wachten op het papieren resultaat, dus als jullie nog iets hebben!
Groetjes van Arina -
03 Juli 2006 - 18:35
Arina:
Over mijn berichtje: dat knipogende gezichtje is een foutje, waarschijnlijk heb ik iets gedaan met de tekens van een ) en verder... en dan maakt de computer er dit van.
Ik begrijp best dat het lang geen grapje is als je nog op je diploma moet wachten, toch?!