WERKEN!!!! - Reisverslag uit Leiden, Nederland van vroedvrouw - WaarBenJij.nu WERKEN!!!! - Reisverslag uit Leiden, Nederland van vroedvrouw - WaarBenJij.nu

WERKEN!!!!

Door: Marieke

Blijf op de hoogte en volg

04 Juli 2006 | Nederland, Leiden

Ik dacht laat ik ook eens even een keer een berichtje op deze site zetten.
Ik ben gister begonnen met werken. Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk al wisten ben ik een praktijk aan het opzetten met een andere verloskundige. Het is erg raar om aan het werk te gaan. Ik vind het super leuk, maar als ik de telefoon opneem en dan zeg dat ik verloskundige ben, klinkt het toch nog heel erg onrealistisch.
Echt met verloskunde bezig zijn is het nog niet. We moeten uit het niets beginnen en het is dus nu voornamelijk nog veel dingen regelen. De website, folder, spullen bestellen, ziekenhuis contract en noem maar op. Heel gek, maar wel super leuk. Het is ook een apart idee om zelf iets te beginnen.

Ik hoop dat het ook allemaal goed gaat met jullie, met het werken of lekker vakantie aan het houden.

Hoop snel ook wat van de andere te horen.

Groetjes Marieke

• 05 Juli 2006 - 06:55

Martine:

Hoi Marieke,
    Zo te lezen heb jij dus echt geen vakantie... Er komt veel bij kijken he, bij zo'n praktijk. Roos en ik zijn ook bezig. Heel erg leuk, maar ook flink aanpoten. Onze praktijk start 1 september, wat heel ver weg lijkt, maar ook heel dichtbij is.
    De foto die je hebt geplaatst, is die voor jullie folder? Ik vind het een erg leuke folder! Ik wens je heeeeeeel veel succes met alle voorbereidingen, en hopelijk hou je ons op de hoogte!
    Groetjes van Martine

• 22 Augustus 2006 - 16:53

Evi:

Hey Marieke,

Proficiat met je werk als verloskundige. Op mijn werk is er iemand aan het verder studeren (een vroedvrouw) voor een cursus prenatale en ze zoekt een staegplaats in Nederland. Zouden jullie dit eventueel kunnen doen? Als dit mogelijk is, laat dan even de gegevens achter en dan zal ik ze jullie laten contacteren.

bedankt en groetjes,
    Evi

Hallo (bijna) vroedvrouwen! Deze site is bedoeld om elkaar een beetje op de hoogte te houden van het wel en wee na onze opleiding. Niet alleen wat betreft je werk, maar natuurlijk ook verder alles wat je kwijt wilt. Hopelijk wordt er veel gebruik van gemaakt! Groetjes van Martine

Actief sinds 22 Juni 2006