Afstuderen
Door: Teuntje
28 Juli 2006 | Nederland, Middelrode
Hoe is het met iedereen? Hebben de mensen met een baan het goed naar hun zin? De rest veel succes met zoeken, ik gun het jullie van harte!!
Ik ben inmiddels 36+2wk zwanger. Rond en gezond dus. De onrijpheid van het hartje is weg dus ik hoop vanaf volgende week lekker thuis te kunnen gaan bevallen met natuurlijk Suzanne aan mijn zijde.
Zij en ik wilde nog graag even een twwetal foto`s op de site zetten. Nl die van ons afstuderen ( het gelukkige groepje HBO-V-ers) en een van suzanne en mij waarbij we bij een kampvuurtje onze filosofie reader ritueel aan het verbranden zijn. Hebben we er toch de warmte uitgehaald die we zochten (
28 Juli 2006 - 19:05
Arina:
Hoi Suus en Teun,
bedankt voor jullie prachtige foto's. Teun, mooi dat het goed gaat met 'jullie'.
Inmiddels ben ik 4 weken werkervaring aan het opdoen in de verloskundigepraktijk van IJsselmuiden, waar ik het goed naar mijn zin heb. Helaas heb ik nog geen betaalde baan gevonden, maar we blijven opgewekt rond kijken.
Allemaal veel succes met de verloskundige bezigheden, en natuurlijk in een welverdiende vakantie!
Groetjes van Arina -
28 Juli 2006 - 20:13
Saskia:
Hoi Teun en Suus!
Leuke foto's! Heeft er toch nog iemand warmte geput uit dat geweldige filosofie ;-)
Succes met de laatste loodjes, dat het maar een mooie thuisbevalling voor jullie mag worden.
Ik ben helaas nog steeds druk aan het solliciteren...Maar we houden de moed erin :-(
Groetjes, Saskia -
29 Juli 2006 - 11:11
Désirée:
Ha die Teun,
gisteren heb ik nog gezellig met Suzanne wat op een terrasje gedronken om de aanschaf van onze verlostas te vieren. Toen hebben we het natuurlijk nog over jou gehad. Leuk je nog even op de foto te zien, want het is wel jammer dat we elkaar na 30/6 niet meer gezien hebben. Ik kom zeker op kraambezoek en ik wens je een prachtige thuisbevalling toe. Met de deskundige hulp van Suus en jouw doorzettingsvermogen zijn alle ingredienten aanwezig. Heel veel succes en... ik hou de brievenbus in de gaten!
liefs van Desiree -
29 Juli 2006 - 15:05
Andra:
Teuntje, heel veel succes bij de bevalling, maar ik ben er zeker van dat je het fantastisch gaat doen! Ik hoop dat het een prachtige ervaring wordt en we kijken uit naar de foto's!
xxx -
03 Augustus 2006 - 15:10
Wendy:
Dag Teuntje
Ik heb vandaag nog even met je verloskundige Suus gebeld, en ik weet zeker dat jullie het super gaan doen. Heel veel succes.
Liefs wendy