Een Zoon!!!! - Reisverslag uit Middelrode, Nederland van vroedvrouw - WaarBenJij.nu Een Zoon!!!! - Reisverslag uit Middelrode, Nederland van vroedvrouw - WaarBenJij.nu

Een Zoon!!!!

Door: Teuntje Koolmees

Blijf op de hoogte en volg

19 Augustus 2006 | Nederland, Middelrode

Hoi Allemaal,

Afgelopen dinsdag avond rond 20.30 uur begonnen de weeen om de 4-5 min na 24 uur gerommel. Om 22.00 uur heb ik Suzanne gebeld die er om 23.00 uur was. Ik zat lekker in bad en had zelf getoucheerd dat ik 1-1,5 cm ontsluiting had. Ik voelde vooral de weeen in mijn rug, niets in mijn buik. Joost en Suzanne duwde regelmatig op mijn rug mee tijdens een wee, wat erg prettig was.
Om 1 uur had ik 6 cm en om 3 uur mocht ik gaan persen. Na 1,5 uur persen is met een epi onze Jasper geboren. Een gezonde jongen van 3920 gr!. Het was een heerlijk moment. Suzanne heeft zo goed voor me gezorgt, ik heb gewoon een heerlijke bevalling gehad en een heerlijke tijd daarna omdat zij me hielp met het kramen de eerste uren. Het is zo fijn om thuis te kunnen zijn en dan zo`n lieve verloskundige/kraamverzorgster die alles voor je over heeft. Suzanne onwijs bedankt!!!
Ik zal wat foto`s bijvoegen van ons kereltje. Dan kunnen jullie hem bewonderen. Willen jullie de mensen van de opleiding die niet op de mailinglist staan op de hoogte brengen (zo ver je mensen nog ziet op mailt)Dan kunnen ze zich ook aanmelden voor de site en onze Jasper zien. Voor ieder die hem "Live" wil komen bewonderen, bel even naar 06-53625115, je bent van harte welkom. Dan kan ik ook het hele verhaal uitgebreid uit de doeken doen.

Veel groetjes Teuntje

• 19 Augustus 2006 - 12:36

Andra:

Hartelijk gefeliciteerd met jullie prachtige zoontje, Teuntje!!! Ik wist dat je het fantastisch zou doen, en het is echt een mooi ventje! Ik hoop dat we nog meer mooie foto\'s zullen kunnen bewonderen in de volgende weken ;-) Dikke zoenen, Andra

• 19 Augustus 2006 - 15:07

Anneke:

Hoi Teun!!

Supergoed gedaan zeg en wat een mooi ventje!!! Heerlijk dat het zo geweldig is gegaan, maar ik had ook niet anders verwacht van zo\'n goed team als jij en Suzanne (en Joost natuurlijk..;) ) Mijn kaartje is onderweg en we komen snel langs om Jasper te bewonderen!

Dikke kus, Anneke

• 19 Augustus 2006 - 19:48

Arina:

Proficiat met dit mooie mannetje! Wat fijn om te lezen dat jullie terugkijken op een mooie bevalling. Complimenten: mama, papa en Suzanne!
    Teuntje en Joost, geniet lekker van jullie Jasper.
    Wie weet binnenkort Tot ziens.

Liefs van Arina

• 20 Augustus 2006 - 07:13

Roos:

Teuntje en Joost van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon. Wat fijn dat het allemaal vlot en voorspoedig verlopen is.
    Geniet van je kraamdagen! Laat je lekker door Suzanne verwennen!

• 20 Augustus 2006 - 11:46

Loes:

Teuntje en Joost, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Jasper. Super dat het allemaal zo voorspoedig is gegaan. Geniet van je kraamdagen en laat je maar lekker verwennen! Suzanne, jij ook gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.(dat mag ook best gezegd worden, toch?)
    Veel liefs van \loes

• 20 Augustus 2006 - 12:34

Suzanne:

Teuntje, geen dank zoals je al weet ik vond het echt helemaal geweldig! Ik vind eigenlijk zelfs dat ik je mag bedanken om erbij te mogen zijn en dat het ook zo super is verlopen. Voor mij was het dubbel speciaal aangezien dit ook mijn eerste partus als echte verloskundige was. Je hebt het top gedaan en wat is het toch een pracht ventje (in live nog meer, dames)!! Dus hierbij Teuntje heeft haar praktijkexamen ook met onderscheiding behaald!
    Geniet ervan.
    Liefs Suus

• 20 Augustus 2006 - 15:48

Marie-Josée:

Teuntje, van harte gefeliciteerd met de geboorte van Jasper! Fijn dat de bevalling zo goed is verlopen. Geniet van je kraamtijd en veel geluk samen!

Groetjes, Marie-Josée

• 20 Augustus 2006 - 17:53

Désirée:

LieveTeuntje en Joost, wat een geweldig bericht om te lezen na een vakantie. Jullie kaartje lag bovenop en ik was helemaal verrast. De naam Jasper vind ik erg leuk en ik ben helemaal weg van zijn foto, wat een knap mannetje! (En hij heeft ook al sproeten). Ik vind het heel knap dat je de bevalling thuis hebt kunnen doen, dat zal je een enorme kracht gekost hebben bij 3920gr., maar jullie hebben het geklaart met zijn 3-en!(of beter gezegd 4-en, want Jasper heeft ook goed meegewerkt). Heel veel genieten toegewenst en als het goed is gaan morgen de hechtingen eruit als ik goed gerekend heb, dus dan wordt het dubbel genieten. Ik kom fauw langs met de "ploeg". Liefs van Désirée

• 21 Augustus 2006 - 10:52

Kathleen:

hallo fiere mama en papa,

Wat een prachtige zoon dat jullie hebben. Dat heb jij echt héél goed gedaan Teuntje!! Hij ziet er gewoon adembenemend uit. Ik hoop dat jullie er van zullen genieten want dat is jullie zeker toegewenst. Hopelijk hou je ons op de hoogte want hij is heel mooi.

Veel groeten en dikke kus
    Kathleen

• 21 Augustus 2006 - 11:22

Herma:

Teuntje en Joost van harte gefeliciteerd met jullie mooie zoon Jasper! Je bericht is super; het is allemaal zo goed verlopen, zoals je beschrijft. Erg knap gedaan, en voor Suzanne ook erg bijzonder! Nu... geniet volop van jullie mannetje en tot het volgende berichtje, wie weet weer met een foto, zodat we het kunnen blijven volgen.
    Groetjes Herma

• 21 Augustus 2006 - 11:24

Herma:

Groetjes Herma

• 22 Augustus 2006 - 19:39

Eefje:

Hartelijk gefeliciteerd Teuntje en Joost!
    Wat een mooi verhaal, super goed gedaan jullie allemaal. En nu lekker genieten van de kraamtijd!
    Houd ons op de hoogte van de ontwikkelingen, en foto's van zo'n mooi kereltje zien we altijd graag!

groetjes Eefje

• 23 Augustus 2006 - 17:29

Evi:

Proficiat met jullie prachtige zoon! Leuk dat jullie wat fotootjes p de site geplaats hebben... Geniet ervan en veel geluk gewenst!
    Groetjes Evi

• 23 Augustus 2006 - 20:23

Myrthe:

Teuntje en Joost, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon. Ik heb aan je gedacht. Wat super dat het zo goed is gegaan! Geniet van deze bijzondere tijd en vooral van jullie ventje.
    Groetjes, ook van Lia, Myrthe

• 24 Augustus 2006 - 12:37

Wendy:

Lieve teuntje en joost
    Heel erg gefeliciteerd met jullie prachtige zoon. Super knap gedaan, suzanne, teuntje en joost jullie mogen trots zijn op zulke mooie bevalling.
    Liefs wendy

• 26 Augustus 2006 - 12:02

Susanne:

Lieve Teuntje en Joost. Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige zoon!!! Wat een lief kereltje, of beter gezegd kerel!! Geniet ervan..

Groeten
    Susanne

• 27 Augustus 2006 - 18:27

Erica:

Lief gezinnetje,
    Heel veel geluk met een nieuw leven met veel genietmomenten in gezondheid en veel liefde.
    Al was de zwangerschap niet je van het, waarschijnlijk ben je dat bij zoveel geluk al ver vergeten... Geniet met volle teugen, voor je het beseft is die babytijd voorbij. Super gedaan allemaal!

Veel liefs van Erica

• 31 Augustus 2006 - 10:15

Rebecca:

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon! Jullie zien er stralend uit op de foto's. Heel veel geluk met elkaar en geniet ervan. Groetjes Rebecca

• 03 September 2006 - 12:08

Martine:

Hoi Teuntje en Joost,
    Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Jasper! Wat een ontzettend mooi kereltje is het!
    Ik wens jullie heel veel geluk!!
    Groetjes van Martine

• 04 Januari 2008 - 16:12

Ilse Van Den Boom:

Hey Teuntje,
    dat is lang geleden, ik sprak laatst nog een vrouw bij ons in de praktijk die in het zkh bevallen was, na haar bevalling had jij besloten verloskunde te gaan studeren vertelde ze???
    Hoe gaat het? Onze assistent vertelde dat ze je laatst met trouwjurk en al op i-net had zien staan!! Leuk man
    Nou heel veel groetjes en misschien hoor ik nog van je..? Ilse Reynhout- van den Boom (uit je stagepraktijk Ridderhof in Oss en je ex huisgenoot in het MMC EHV)