De wonderen zijn de wereld nog niet uit! - Reisverslag uit Wervershoof, Nederland van vroedvrouw - WaarBenJij.nu De wonderen zijn de wereld nog niet uit! - Reisverslag uit Wervershoof, Nederland van vroedvrouw - WaarBenJij.nu

De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Door: Saskia Tieken

Blijf op de hoogte en volg

05 September 2006 | Nederland, Wervershoof

Hoi allemaal!

Nu dan ook eindelijke een berichtje waarin ik kan zetten dat ik een baan heb!
Per 1 oktober ben ik aangenomen in het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam. Ja, wel in de tweede lijn maar dat maakt me niet zoveel uit. Het belangrijkste is dat ik nu ook door kan gaan met het opbouwen van ervaring. Ik heb namelijk nadat ik mijn diploma had ontvangen gewoon nog weer als verpleegkundige op chirurgie gewerkt, wat me totaal niet meer bevalt. ondertussen was ik natuurlijk wel druk bezig met solliciteren. Ik was er blij mee omdat ik in ieder geval werk had, maar niet werken in het vak waar je uiteindelijk voor geleerd hebt is wel zwaar hoor!
Dus ik ben enorm blij met deze baan. Aan de ene kant zie ik er ook wel tegenop, omdat het voor mij alweer zo'n tijd geleden is dat ik in het ziekenhuis heb stage gelopen. Ik hoop dat ik alles nog weet en kan uitvoeren....Nou ja, daar komen we snel genoeg achter!

Hoe vergaat het jullie allemaal? Ben benieuwd!

Succes iedereen met werken en voor degenen die nog geen baan hebben met solliciteren. Vertrouw erin dat het goed komt, echt, de wonderen zijn de wereld nog niet uit...

Groetjes, Saskia

• 05 September 2006 - 11:08

Marie-Josée:

Hoi Saskia!

Van harte gefeliciteerd met je baan! Heerlijk dat je nu ook aan het werk kunt als verloskundige! Met mij gaat het verder prima. Ik heb dit weekend voor het eerst 'alleen' een thuisbevalling begeleid! Spannend, maar ook hartstikke leuk natuurlijk! Heel veel succes alvast voor straks!

Liefs en groetjes,

Marie-Josée

• 05 September 2006 - 15:52

Suzanne:

Lieve Sas,
    Nogmaals van harte. Heel veel geluk met je nieuwe baan. Dat we elkaar maar vaak mogen treffen in het Boven IJ...gezellig!
    Groetjes Suzanne

• 05 September 2006 - 19:15

Arina:

He Saskia! Nou, dat is nog eens goed nieuws! Proficiat, en natuurlijk heel veel succes in het A'damse.Ik hoop dat ik binnenkort ook een berichtje op de site zou kunnen zetten dat het toch allemaal goed komt...

Groetjes!

• 05 September 2006 - 19:18

Teuntje:

Hoi Sas, Echt super hoor! Een baan!! Ik kan me voorstellen dat je het spannend vind, zou ik ook hebben maar dat allemaal vanzelf wel goed. Denk aan Kenia en wat je daar allemaal niet moest doen. Zeker weten dat het hier gaat lukken. Heel veel succes.
    Groetjes Teuntje

• 05 September 2006 - 20:46

Désirée:

Hé Sas, wat ontzettend leuk voor je. Gefeliciteerd! Ik ben echt blij voor je en het gaat je zeker lukken. Geef jezelf de tijd om er weer even in te raken. Jolien en ik zijn officieel gisteren van start gegaan en er hebben zich inmiddels 3 clienten aangemeld, dat vinden we niet slecht voor 2 dagen. Er is ook al iemand bij van 30 weken, dus de 1e bevalling zal niet zo heel lang op zich laten wachten. Het is nog steeds raar om de telefoon aan te nemen met Desiree Hoogendijk, verloskundige (ben ik dat?). Iedereen die nog aan het solliciteren is wens ik heel veel succes. Langzamerhand zijn er steeds meer mensen bij die een baan hebben; we geven een feestje als iedereen "onder de pannen is". Is dat een deal? Heel veel groetjes aan iedereen!!

• 06 September 2006 - 02:37

Herma:

Hoi Saskia,
    Van harte met je baan, helemaal fijn! En echt waar; je zit er zo in, let maar eens op. Nog een paar weekjes op de chirurgie en dan lekker beginnen op de vk. Heel veel succes en geniet ervan!

• 06 September 2006 - 13:56

Martine:

Hoi Saskia,
    Van harte gefeliciteerd met je nieuwe baan, tof hoor!! Geniet ervan, en het komt helemaal goed! Zeker weten!!
    Groetjes van Martine

• 06 September 2006 - 20:15

Anneke:

Hoi Sas!!
    Super gefeliciteerd met je nieuwe baan!! Lekker dat je nu ook aan de slag kan als verloskundige.

Ik ben inmiddels begonnen met mijn baan als verloskundige in het ziekenhuis in Emmen (=eerstelijn en tweedelijn). Heb nu 3 dagen gewerkt en al 6 partussen helemaal alleen gedaan!! Het komt helemaal goed hoor, je zit er zo weer in en anders heb je altijd iemand in de buurt die je helpt....

Veel succes!!

Groetjes Anneke

• 13 September 2006 - 17:55

Wendy:

Saskia, van harte
    Ik zit nu 2 weken in Hoorn om nog een beetje ervaring op te doen in de eerste lijn. En vanaf 1 oktober ga ik 4 maanden in Terneuzen werken, een combinatie, eerste en tweede lijn.
    Succes, het gaat je zeker lukken. liefs wendy